Jessica Viktoria

Dagen

Publicerad 2015-04-29 19:46:02 i Allmänt, Min dag,

Hej! Idag i skolan började de med so då vi jobbade med några frågor, efter det var de no då vi hade förhör på redskap i kemi salen typ, sen hade vi hemkunskap då vi gjorde fisk, efter det var de lunch men jag och Linnea gick till Ica eftersom att vi redan ätit lunch på hemkunskapen, sen hade vi matte då vi jobbar med statistik och på den sista lektionen vilket var engelska gjorde vi någon höruppgift och jobbade i boken. Efter skolan åkte jag och Linnea och tränade på gymmet, vi körde ett pass (gympa medel).


/Jessica

Saknar sommaren för mycket!

Publicerad 2015-04-28 21:18:36 i Allmänt,

Halloj! Saknar sommaren sååååå himla mycket, tänk att gå upp på morgonen och ta ett morgondopp i sjön och sedan sola i solen! Det är riktigt skönt! Sommaren 2014 var riktigt bra, tror och hoppas att sommaren 2015 blir lika bra eller kanske bättre än förra! Hittade även en bild från förra sommaren där jag står vid ett par blommor, dock vet jag inte vad jag gör på bilden men bilden påminner iallafall mig mycket om sommaren!
 
 
/Jessica
 

Om

Min profilbild

Jessica Viktoria

Hej! Jag heter Jessica och är född 2001. Här på bloggen kommer jag skriva om bl.a. min vardag & mode. Jag har även en youtube kanal, där heter jag "Jessica Viktoria". Fotar med min kamera "Sony x37" och Iphone5s. Hoppas du gillar min blogg xo.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela