Jessica Viktoria

Linnea, stan, photobooth & melodifestivalen ❤

Publicerad 2015-02-28 14:44:54 i Allmänt, Min dag,

Hej! Idag vid 10.30 mötte jag upp Linnea eftersom att vi skulle åka in till stan, först gick vi in på lite olika affärer bla. ur&penn och tgr efter det gick vi till gallerian och kollade runt där köpte dock inget men vill köpa ett "buttergloss" ifrån nyx. Efter vi hade kollat runt i gallerian gick vi till mcdonald's för att äta lunch, mums hihi. Efter vi ätit gick vi till urban outfiters, de var en lite annorlunda butik tyckte jag inte min stil men det var fint inrätt haha. Hittade inget som jag ville ha men det fanns en "photobooth" där, alltså en fotoautomat! Runt 1 åkte jag hem eftersom vi hade kollat färdigt i alla affärer vi ville gå in i! Nu ska jag nog spela in en video som ska komma upp imorgon. Ikväll ska jag äta middag hos några och vi ska även kolla på melodifestivalen, vet inte vem jag ska rösta på men vem röstar ni på? Skriv gärna i kommentaren så jag får veta, hihi.
 
 
/Jessica
 

Inköp från igår

Publicerad 2015-02-27 15:33:00 i Allmänt,

Hej! Igår sa jag att jag skulle lägga ut bilder på grejerna jag köpte igår så här kommer det. Köpte bara 3 grejer men jag tänkte visa er endå ifall någon vill se, hihi!
 
 
 
Först köpte jag en "wonder blur" kräm typ som ska minska porerna, provade den idag och den är riktigt bra faktiskt! Den kostar 245 kr på the body shop!
 
 
 
Sen  köpte jag den här bb-cream:en som heter "all-in-one bb-cream", jag har i färgen 02 och den är super bra!
Den kostar 200 kr på the body shop!
 
 
 
Sen köpte jag den här oddmolly inspirerande tröjan som är marinblå!
Den kostade 299 kr på diabless!
 
 
/Jessica

Före och efter bilder på mitt hår

Publicerad 2015-02-26 21:20:19 i Allmänt,

Hej!
Så idag var jag då och klippte mig, eller rättare sagt klippte + färgade! Det var ej tänkt att jag skulle färga från början men det blev så iallafall! Först var jag och klippte mig hos min vanliga frisör (+ fixade ögonbryna) och sedan åkte jag och min mamma in till stan för att vi skulle kolla i lite olika affärer (bilder på vad jag köpt kommer imorgon). Har viljat färga mitt hår ganska länge så när vi var i stan gick vi förbi min pappas frisör och tänkte boka en tid för färgning, men dom hade tid på en gång så då färgade jag det. Jag fick kolla på MASSA olika färger (varma, kalla osv.) och jag fastnade mest för en varm brun färg (även lite "guldfärg" i, alltså lite röd/orange i). Först "penslade" dom på färg, sedan skulle det sitta i 25 min och efter det tvättade man bort det och föna det. Den färgen jag använde var inte en sån som sliter så mycket på håret + att det inte var alls lika mycket gift eller vad man ska säga om man t.ex skulle köpa en hårfärg från någon matbutik! Min färg var iallafall som en "inpackning" som gav lika mycket färg som en vanlig hårfärg + att den gjorde håret mjukare, vilket är jätte bra! Kommer däremot inte ihåg vad min färg hette, men det var någon blandning mellan två (nummer 7 och 8 tror jag, vilket inte säger er något eftersom jag ej kommer ihåg vad märket heter, hehe). Men nu kommer det iallafall före och efter bilder!
 
 
/Jessica    
 
 

Om

Min profilbild

Jessica Viktoria

Hej! Jag heter Jessica och är född 2001. Här på bloggen kommer jag skriva om bl.a. min vardag & mode. Jag har även en youtube kanal, där heter jag "Jessica Viktoria". Fotar med min kamera "Sony x37" och Iphone5s. Hoppas du gillar min blogg xo.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela